Съчетанието между криминален трилър и черна комедия, ЛаРой на Шейн Аткинсън

...
Съчетанието между криминален трилър и черна комедия, ЛаРой на Шейн Аткинсън
Коментари Харесай

Между трилъра и черната комедия. ЛаРой спечели три награди

Съчетанието сред криминален трилър и черна комедия, " ЛаРой " на Шейн Аткинсън бе отличен с три от водещите награди на 49-ото издание на фестивала на американското кино в Довил, Франция, оповестиха Агенция Франс Прес и " Варайъти ".

Дебютът на Аткинсън в пълнометражното кино, в който проличава въздействието на братя Коен, завоюва Голямата премия, Наградата на публиката и Наградата на рецензията от кинофестивала в Довил. Беднякът Рей (в ролята Джон Магаро) взема решение да се самоубие, когато научава, че брачната половинка му изневерява. Малко преди да постави завършек на живота си, чужд взема Рей за нископлатен наемен палач. Филмът на калифорнийския режисьор бе показан по-рано на фестивала Трайбека.
-->
Наградата на журито си поделиха " The Sweet East " на Шон Прайс Уилямс и " Fremont " на родения в Иран режисьор Бабак Джалали.

Председател на журито тази година бе известният френски артисти и режисьор Гийом Кане. Общо 80 кино лентата се конкурираха в осемте категории. За Голямата премия се състезаваха 14 продукции.

Американските артисти, участващи във филмите, не участваха на фестивала поради стачките на актьорите и сценаристите в Холивуд, само че всички режисьори от участващите продукции като се изключи двама се включиха присъствено във фестивала в Нормандия. Тод Хейнс, който показа своя " Май, декември ", приказва при оповестяването на почетната премия за Натали Портман, която не пристигна в Довил поради стачката. Фестивалът уважи и Джери Шатсбърг, написа БТА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР